Episcopul Devei - Sfântul Apostol Andrei È™i Sfântul Ierarh Andrei Șaguna : Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, .

Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a . Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva. A predat și la alba iulia.

Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a . Sărbătoare la Catedrala Episcopală din Deva
Sărbătoare la Catedrala Episcopală din Deva from ziarullumina.ro
Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva. A predat și la alba iulia. Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a .

A predat și la alba iulia.

Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a . A predat și la alba iulia. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva. Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă.

Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva. Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, .

Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva. Pelerinaje â€
Pelerinaje â€" Episcopia Devei È™i Hunedoarei from i0.wp.com
Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a . Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. A predat și la alba iulia.

Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a .

Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a . Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . A predat și la alba iulia. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva.

Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva. A predat și la alba iulia.

Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Pelerinaje â€
Pelerinaje â€" Episcopia Devei È™i Hunedoarei from i0.wp.com
A predat și la alba iulia. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a . Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva.

Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, .

Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Sfânta liturghie arhierească la catedrala episcopală din deva. Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. A predat și la alba iulia. Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, .

Episcopul Devei - Sfântul Apostol Andrei È™i Sfântul Ierarh Andrei Șaguna : Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, .. Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. A predat și la alba iulia. Joi, 30 septembrie 2021, preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a . Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, .